SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till FK BROMMA
Välkomnar alla, utvecklar alla!
Bli medlem i FK Bromma
BLI MEDLEM
P06
Referat: FK Bromma P06 - Djurgårdens IF
Vinst mot Djurgårdens IF
2023-01-15 12:30, P06

Laget förbereder sig för kommande säsong i division 1. Idag gästade Djurgårdens IF oss på FK-vallen. Efter underläge med 2-3 i första halvlek så lyfter sig hela laget i andra och vinner med 4-3. Vi tackar Djurgårdens IF för en god match. #fotboll #sport #game #soccer #sweden #futbol #futebol #stockholm #ball #sverige #vinst #fkbromma #bromma #fkbrommap06

 

https://www.instagram.com/p/CncRl8crq9z/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Spela kvalserien med U15
2022-12-31 16:32

FK Bromma gör nu en satsning på ungdomssidan. Säsongen 2023 kommer vi att ha ett U15 som kvalar till P16, ett U16 som kvalar till P17 och ett U19 som tävlar i regionalt för att ta en plats i U19-Superettan.

U15 (pojkar 2008) letar nu efter några förstärkningar till sin trupp. Är du intresserad och passar in på kriterierna nedan, hör då av dig till herman.zettergren@fkbromma.se


- Du håller god nivå i S:t Erikscupen och spelar troligen i div. 1 eller div. 2.
- Du är träningsvillig och har bra närvaro.
- Du vill vara en del att ett projekt som bygger på långsiktig utveckling.

Mer om FK Bromma U15
- Tränar 3-4 gånger i veckan med utbildade tränare.
- Deltar 2023 i p2008 kval till P16 och S:t Erikscupen
- Möjlighet till rotationsträning hos U16 och/eller p2006

 

FK Bromma U16!
2022-12-31 16:31

Med glädje kan vi annonsera att bildandet av ytterligare ett U-lag i FK Bromma, nämligen U16. Vi hälsar våra nya vänner varmt välkomna till oss!

 

Vi kan efter en god dialog med ledarna i ett lag med killar födda 2007 meddela att de kommer bilda FK Bromma U16. Killarna som kommer från IF Brommapojkarna väljer att i sin vidare fotbollsutbildning byta rött och svart till grönt och svart.

Laget passar åldersmässigt bra in hos oss i FK Bromma och kan samarbeta med framför allt våra killar i P06, U15 och U19, men även herrlaget. Laget kommer under 2023 att spela både kval till p17 och div. 2 i S:t Erikscupen.

 

Extra kul för oss som förening att det arbete vi lägger ner för att erbjuda ett bra och utvecklande klimat för våra barn- och ungdomar verkar sprida sig. Det är ett fint kvitto.

 

Vi ser fram emot att följa U16 och deras framfart. Återigen, välkomna!

 

FK Bromma U15!
2022-12-31 16:30

FK Bromma är glada att kunna presentera att vi har ett U15 lag som ansluter till oss per omgående. Varmt välkomna!

 

Vi har under senhöst haft en mycket givande dialog med ett lag i IF Brommapojkarna som under en längre tid varit intresserade av den verksamhet vi bedriver i FK Bromma. Det känns därmed otroligt kul att laget bestående av killar födda 2008 nu ansluter till oss.

U15 är ett lag som passar väl in i FK Bromma, med sina engagerade och trevliga ledare, samt en härlig och ambitiös grupp av spelare.

Laget månar om spelarnas långsiktiga utveckling och kommer under säsongen 2023 delta i kvalserien till P16.

Dubbla segrar i cupspelet även för herrlaget!
2022-12-31 16:28

Herrlaget gjorde precis som damerna och vann sina två första matcher i cupspelet, vilket gör att en spännande fortsättning stundar efter årsskiftet.

 

I första omgången ställdes laget mot Lado Sur FC på bortaplan. Motståndarna satte sin straff före matchen och vi visste att det skulle behövas minst 2 mål för seger. Något som uppfylldes med råge och slutsiffrorna skrevs till vinst med 7-1.

I omgång två väntade tufft motstånd i form av Banjul FC som spelar div. 4 år 2023, efter sin andraplats i femman. I den här matchen började vi med en straff som kyligt förvaltades. När vi sedan stänkte dit 2-0 målet redan i matchminut 1, så kändes det väldigt lovande. Banjul studsade dock snabbt tillbaka med en reducering. Därefter vägde matchen fram och tillbaka, men efter 90 minuter var ställningen fortfarande 2-1 och vinsten var säkrad.

Efter årsskiftet väntar nästa omgång med motstånd i form av Argentinska Stockholm FF, som avancerade till div. 6 under 2022.

Dubbla triumfer i Victoria Cup!
2022-12-31 16:26

Damlaget stod för dubbla triumfer i de två inledande omgångarna av Victoria Cup. Efter två vinster väntar nu tredje omgången efter årsskiftet.

 

När Victoria Cup lottades så kunde FK Brommas damlag konstatera att det blev vad som skulle kunna kallas för en mardrömslottning. I första matchen väntade nämligen IFK Aspudden Tellus som vann div 3. Efter att ha förvaltat de två inledande straffarna så skulle det bli spänning i matchen, efter en jämn första halvlek så var Aspudden något vassare i andra och efter 90 minuter var ställningen 3-3. Laget skulle sedan hålla kylan i straffläggningen och lyckades med bragden att slå ut Aspudden.

I nästa omgång blev det ytterligare ett motstånd från div. 3, i form av Ösmo GIF. På nytt förvaltades de två inledande straffarna, vilket gav en smakstart. FK Bromma trummade på i hela matchen och när domaren blåste av så blev segersiffrorna hela 7-1.

Det blir spännande att följa damlagets fortsättning i Victoria Cup under inledningen av 2023.

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag