SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till FK BROMMA
Välkomnar alla, utvecklar alla!

Bli medlem i FK Bromma
Hitta lag!
Herrlaget - Avancemang till division 5 - Grattis!!!
2023-10-10 21:07

Efter en lång säsong, så kan vi äntligen konstatera att vi presterat så pass bra att vi går upp en division och att vi säsongen 2024 kommer spela division 5.

Vi har haft ett år med otrolig lagsammanhållning och hög närvaro på träning, så det det är ingen slump att vi gör en så bra säsong. 🔥

Vi har under året haft en rejäl mängd skador. Ibland många samtidigt. Spricka i fot, uttänjda ledband i knä, spruckna revben, några rejält stukade fötter, bruten arm, brutna fingrar, rejäla ljumsksträckningar och krånglande baksidor. Men trots detta så har vi kommit till varje match med duktiga, hungriga fotbollsspelare och sett oss själva som favoriter.

Faktum är att när vi nu summerar säsongen, så kan vi konstatera att vi är det Stockholmslag från div. 6 och högre som gjort allra flest mål. Hela 99 stycken! 💪🏼

Även om det inte räckte till serieseger. (Grattis till @rbk.163 ) så är vi en tillräckligt bra tvåa sett till utfallet av division 3 serierna och uppflyttningen är ett faktum.

Det är otroligt välförtjänt, inte minst eftersom vi varit med i toppen flera år i rad.

Stort tack till alla spelare som lagt ner ett oerhört arbete! Detta är bara början. Nu trummar vi på. Våra skogsgröna hjältar är aldrig nöjda 😤

Nyhetsbrev FK Bromma
2023-10-03 20:50

Hej alla fantastiska spelare, ledare & föräldrar i FK Bromma,

Här kommer föreningens Nyhetsbrev med blandad information & inspiration. Vi kommer att skicka ut Nyhetsbrevet en gång i kvartalet - vi önskar er god läsning.

Vi vill också nämna då det är oroliga tider i vårt samhälle idag med den våldsutveckling som sker i vår närmiljö. Vi har samarbete med Idrottsförvaltningen som vill informera om följande med en del tips till oss alla:

Information från Idrottsförvaltningen för samarbete för tryggare idrottsplatser: 

”I ett längre perspektiv behöver vi arbeta vidare för att våra idrottsplatser ska vara en trygg plats för idrott & inget annat. Detta är inte på något sätt ett arbete vi kan göra själva som idrottsförvaltning, utan här behöver vi fortsatt samverka med andra såsom polis, stadsdelarnas insatser med fältarbetare, socialtjänst, kanske fysiska insatser i miljön, som att åtgärda belysning, beskärning av buskage & mycket annat. Här är ni föreningar oerhört viktiga.

Så här kan ni hjälpa till att skapa trygghet på idrottsplatserna:

LARMA omedelbart polis på 112 vid otrygg situation, exempelvis kontaktförsök med ungdomar, stök, eller närvaro av maskerade personer

TIPSA polisen om ni upptäcker personer som uppträder misstänkt. Polisen själva föreslår att dylika tips görs via formulär på deras hemsida https://polisen.se/om-polisen/kontakt/tipsa-polisen/tipsa-polisen-via-webben/

FELANMÄLA utrustning som är trasig, belysning som saknas, etc. Gör detta via stadens app Tyck till https://trafik.stockholm/tyck-till/

KONTAKTA även gärna Idrottsförvaltningens medarbetare vid misstanke om att något inte står rätt till, så tar vi vidare detta i de samverkansforum vi har med bland andra polis & socialtjänst för att se hur vi kan arbeta med en förstärkt säkerhet vid platsen.”
­­­­­­­­­­­­­­­_____________________________________________________________________________________________________


Vi ser att FK Bromma har en mycket viktig roll att fylla med vår fantastiska verksamhet. Både på kort & lång sikt, från vår Knattefotboll till vår Seniorverksamhet. Idrotten är viktigare än någonsin för att engagera ungdomar på fritiden! Vi vill sända ett extra stort tack till alla ideella ledare för allt ni gör för vår förening & våra spelare i dessa tider, i alla tider.

Vi hoppas att ni föräldrar engagerar er än mer tidigare, att ni frågar era ledare i respektive lag vad ni kan supporta med tex sociala aktiviteter, extra tränare eller kontakt med andra föräldrar mm. Alla kan göra något! Vi vill också påminna er föräldrar att stanna kvar & titta på träningar, eller komma lite tidigare på såväl träningar som match. Hjälp till att tillsammans med våra ledare, skapa en trygghet runt omkring vår FK-Vall.

Nu fortsätter vi FK Bromma-resan tillsammans med Kamratskap, Gemenskap, Kämparglöd & Laganda som ledord, läs mer om vår Värdegrund i Nyhetsbrevet. 

https://www.fkbromma.se/dokument/?ID=406122 

Styrelsen
gm Ordförande Martina Aronsson

U19
Grande finale i Marbella!
2023-07-07 15:05, U19

Allt gott har sitt slut, så också vårt grymma U19-gängs’ resa. Vi började säsongen med att ta plats i P19 div1 med ambitionen på att kunna köra igenom hela serien – stor trupp, och toppenhumör. Serien med 14 lag, från Hudiksvall, Falun, Gävle, Uppsala, Enköping, Stockholm och ända till Visby, visste vi skulle innebära ett tufft schema och utmaning, speciellt runt tider för skolavslutningar, och annat som händer i slutet av gymnasiet (och det är mycket…). Och utmaningen blev till sist för stor – efter att ha jagat och lappat ihop trupp par helger insåg vi att det inte skulle vara hållbart och valde därför att lämna serien.

 

Tidigare i vintras beslutade vi att anmäla oss till en cup i Spanien, i Sotogrande sydväst om Marbella – ”IBER Cup Holiday Tournament”. Det skulle visa sig bli den sista aktiviteten som lag U19. Hela 24 st spelare var med och vi formerade två st kompletta elvor, med marginal, där vi i halvtid i matcherna bytte hela elvan – rätt coolt! Tre gruppspelsmatcher, följdes av vinst i kvartsfinal för att sedan förlora på straffar i semifinal. Fem intensiva matcher – killarna genomför alla matcher på ett fantastiskt sätt, står upp mot en hetsig publik, och väldigt varm sol.

 

En alltigenom fantastisk resa, och upplevelse för killarna, och stort tack till Kim som ordnat allt med vårt deltagande, och till vår tränare Gabbe! Vi avlutar lag U19 på topp!

 

Så vad händer nu? Vi gör ett formellt avslut, nollställer allt för att sedan i augusti sätta oss ned med alla killar som vill fortsätta med fotbollen. Några rycker in i lumpen, några påbörjar högskolestudier på annan ort men för de som är kvar i Stockholm, och vill träna vidare så kommer vi gå igenom om, och hur, vi kan fortsätta med fotbollen.

 

Till dess, önskar vi alla en riktigt skön sommar.

 

Till alla killar i laget som nu avslutar fotbollen helt – det har varit ett sant nöje att vara tillsammans med er i fotbollen under alla dessa år (många spelare ända sedan 2010!) och hoppas vi håller kontakten framöver!

 

Till er övriga i U19-gänget – vi ses i augusti!

P06
Referat: IF Brommapojkarna 2 - FK Bromma
Vinst idag för FK Bromma P06 mot Brommapojkarna
2023-06-04 17:10, P06
 
P06
Referat: FK Bromma - IFK Aspudden-Tellus 2
En stark insats av FK Bromma P06 och 3 poäng
2023-04-30 15:36, P06
Vinst mot Aspudden-Tellus
 
Välkomna till vårt kafé!
2023-04-18 21:28

I helgen öppnar vi äntligen vårt kafé!

 

Vi erbjuder varma drycker med hembakt fikabröd, godis, läsk, varmkorv och toast mm och håller öppet i samband med helgmatcher, fredag-söndag.

 

Vi önskar er varmt välkomna in!

 

 

Vänliga hälsningar,

 

FK Bromma Styrelse

Hitta lag!
Stötta FK Brommas Hjärta
En insamling för FK Bromma
Swisha ditt bidrag till FK Brommas Hjärta. Tillsammans för våra barn och ungdomar och ett bättre Bromma!
Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag