SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till FK BROMMA
Välkomnar alla, utvecklar alla!

Bli medlem i FK Bromma
Hitta lag!
U19
Grande finale i Marbella!
2023-07-07 15:05, U19

Allt gott har sitt slut, så också vårt grymma U19-gängs’ resa. Vi började säsongen med att ta plats i P19 div1 med ambitionen på att kunna köra igenom hela serien – stor trupp, och toppenhumör. Serien med 14 lag, från Hudiksvall, Falun, Gävle, Uppsala, Enköping, Stockholm och ända till Visby, visste vi skulle innebära ett tufft schema och utmaning, speciellt runt tider för skolavslutningar, och annat som händer i slutet av gymnasiet (och det är mycket…). Och utmaningen blev till sist för stor – efter att ha jagat och lappat ihop trupp par helger insåg vi att det inte skulle vara hållbart och valde därför att lämna serien.

 

Tidigare i vintras beslutade vi att anmäla oss till en cup i Spanien, i Sotogrande sydväst om Marbella – ”IBER Cup Holiday Tournament”. Det skulle visa sig bli den sista aktiviteten som lag U19. Hela 24 st spelare var med och vi formerade två st kompletta elvor, med marginal, där vi i halvtid i matcherna bytte hela elvan – rätt coolt! Tre gruppspelsmatcher, följdes av vinst i kvartsfinal för att sedan förlora på straffar i semifinal. Fem intensiva matcher – killarna genomför alla matcher på ett fantastiskt sätt, står upp mot en hetsig publik, och väldigt varm sol.

 

En alltigenom fantastisk resa, och upplevelse för killarna, och stort tack till Kim som ordnat allt med vårt deltagande, och till vår tränare Gabbe! Vi avlutar lag U19 på topp!

 

Så vad händer nu? Vi gör ett formellt avslut, nollställer allt för att sedan i augusti sätta oss ned med alla killar som vill fortsätta med fotbollen. Några rycker in i lumpen, några påbörjar högskolestudier på annan ort men för de som är kvar i Stockholm, och vill träna vidare så kommer vi gå igenom om, och hur, vi kan fortsätta med fotbollen.

 

Till dess, önskar vi alla en riktigt skön sommar.

 

Till alla killar i laget som nu avslutar fotbollen helt – det har varit ett sant nöje att vara tillsammans med er i fotbollen under alla dessa år (många spelare ända sedan 2010!) och hoppas vi håller kontakten framöver!

 

Till er övriga i U19-gänget – vi ses i augusti!

P06
Referat: IF Brommapojkarna 2 - FK Bromma
Vinst idag för FK Bromma P06 mot Brommapojkarna
2023-06-04 17:10, P06
 
P06
Referat: FK Bromma - IFK Aspudden-Tellus 2
En stark insats av FK Bromma P06 och 3 poäng
2023-04-30 15:36, P06
Vinst mot Aspudden-Tellus
 
Välkomna till vårt kafé!
2023-04-18 21:28

I helgen öppnar vi äntligen vårt kafé!

 

Vi erbjuder varma drycker med hembakt fikabröd, godis, läsk, varmkorv och toast mm och håller öppet i samband med helgmatcher, fredag-söndag.

 

Vi önskar er varmt välkomna in!

 

 

Vänliga hälsningar,

 

FK Bromma Styrelse

Anmälan till knatteskolan 2023 är öppen!
2023-02-14 17:39
Knatteskolan 2023 startar 22 april kl 10:00 på FK Vallen (Södra Ängby BP)!

Vi välkomnar pojkar och flickor födda 2017 och 2018.

Följande lördagar under våren: 22/4, 29/5, 6/5, 13/5, 25/5 samt 3/6 och därefter Sommaruppehåll.

Följande lördagar under hösten: 26/8, 2/9, 9/9, 16/9, 23/9, 30/9, 7/10 samt 14/10 med avslutning.


Priset är 1.700kr och då får barnen boll, tröja, strumpor, shorts, vattenflaska och gymnastikpåse.

 

Träningarna utformas för att barnen ska få bekanta sig med fotboll och lagidrott på ett lekfullt sätt. Vi vill att barnen ska längta till varje träningstillfälle! 


Anmälan till Knatteskolan

Mer info under "Knatteskolan" i menyraden.

Satsning på Dam J - nu öppet för provspel!
2023-02-02 20:16
Vi håller för närvarande på att starta ett Dam J. Vi satsar på att skapa ett ungt Dam J, primärt med spelare födda mellan 2006-2008, där vi arbetar med långsiktig utveckling och glädje i fotbollen. Målbilden är att Dam J ska fungera som en inkörsport till damlaget, vilket innebär att man ska kunna spela fotboll i FK Bromma hur länge man vill. Ambitionen är att gå in i seriespelet säsongen 2023 med ett lag på mellan 18-25 spelare, där de spelare som är redo för det kommer att få rotera hos damlaget på träning och eventuellt i match. Klubbchef, Herman Zettergren, kommer vara engagerad i Dam J i form av övergångstränare, dvs. se över vilka som är aktuella för damlaget och flytta upp dessa spelare antingen för rotation eller permanent, beroende på vad spelaren själv vill. 
 
Mer information om laget nedan: 
- Träningarna leds av extern tränare i samverkan med Klubbchef
- 3 träningar i veckan, krav på närvaro åtminstone två av dessa pass. 
- Fysträning inför säsong, skadeförebyggande träning under säsong. 
- Spelare födda 2006-2008. 
- Truppstorlek 18-25 spelare 
- Spelare som är redo roterar eller flyttas upp permanent till damlaget. 
 
Vi öppnar nu för provspelare som är intresserade av att känna på vår Dam J-verksamhet. Hör av dig om du är intresserad eller vill veta mer om laget/upplägget. 

Kontakta: herman.zettergren@fkbromma.se
Hitta lag!
Stötta FK Brommas Hjärta
En insamling för FK Bromma
Swisha ditt bidrag till FK Brommas Hjärta. Tillsammans för våra barn och ungdomar och ett bättre Bromma!
Stötta P12 Grön
En insamling för P12 Grön
Stötta våra pojkar födda 2012 med en gåva!
Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag