Här hittar ni bokningssidan till Camp Brazil, Träna Mera och Knatteskolan m.m
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till FK BROMMA
Välkomnar alla, utvecklar alla!

Om klubben

 

FK Brommas kansli når man genom kansliservice eller genom e-post.

E-post: kansli@fkbromma.se

Kansliservice: Kansliservice (Formulär)

 

From vecka 20-25 når du oss också lättast på nedan tider:

Måndagar kl 12.00-14.00
Torsdagar kl 12.00-14.00

 Via telefon 073-055 04 99 alt via mail samt formulär ovan.

Varje Torsdagar kommer vi även ha Öppet Klubbhus på Vallen mellan kl 15.00-18.00 för spelare, ledare/tränare eller föräldrar.
Varmt välkomna för att köpa merchandise, ta en kopp kaffe, bolla lagfrågor, anmäla intresse för camp eller bara hänga med oss.
Finns även chans till spontanfotboll även mellan kl 15.00-16.00.

 

//Herman & Jonas


Postadress:
FK Bromma
Box 3085
161 03 BROMMA

Besöksadress: Blackebergsvägen 101

Betalningar:
Bankgiro OCR
Endast medlemsavgifter 528-3817

Bankgiro 207-8582

Utlandsbetalning: IBAN/BIC HANDSESS / SE11 6000 0000 0006 4805 0262

SWISH 1233059102

 

FK Bromma - Fotboll

 

Bildad 1972-10-23
Föreningsnummer 9007-15
Adress Box 3085
Postadress 16103 Bromma
Besöksadress Södra Ängby bollplan/FK Vallen, Blackebergsvägen 101
Organisationsnummer: 802407-5908

 

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

Fotboll är en lagsport. Det är när alla är med och gör sitt allra bästa som laget är som bäst. Genom att hjälpa och stötta varandra blir vi starkare och bli bättre. Det är genom våra gemensamma styrkor och olikheter i laget som skapar dynamik och framgång. Ingen spelare är större än laget.

VI VINNER SOM ETT LAG. VI FÖRLORAR SOM ETT LAG

En spelare vinner inga matcher. En spelare förlorar inga matcher. Vi vinner och förlorar tillsammans. Den som har en sämre dag idag, kan få en bra dag imorgon. Tacka den som passat fram till målet för att få en lika bra passning nästa gång. Peppa den som gjort ett misstag så ökar chansen att det blir rätt nästa gång. Kan alla prestera lite bättre oavsett förutsättningarna så kommer laget att bli mycket bättre.

GÖR VI MÅL SÅ FIRAR VI

Det är fantastiskt kul att göra mål, så ta chansen att fira när ni får tillfälle och njut av stunden. Skrik ut din glädje och kramas med dina lagkamrater. Genom att släppa ut glädjen och fira målen ökar viljan att nå dit och ger drivkraften att bli bättre för att kunna göra fler mål.

SLÄPPER VI IN MÅL SÅ TRÖSTAR VI

Alla lag, hur bra dom än är, släpper in mål. Glädje på fotbollsplanen handlar inte bara om att fira målen, utan även om att komma över dom insläppta målen. Vissa tar ett insläppt mål hårdare än andra och ibland ligger det ett misstag bakom. Aldrig annars är det så viktigt att vara en bra kompis och trösta. Ett vänligt ord, eller en klapp på axeln gör att det går mycket snabbare att hitta tillbaka till glädjen igen.

KOM IHÅG ATT FOTBOLL ÄR EN LEK

I leken finns ingen vinnare eller förlorare, endast glädjen att prestera och delta i en gemenskap. Leken frigör kreativitet, ökar lusten och viljan att lära sig och att utvecklas. Bollen är den bästa leksaken som finns med oändliga möjligheter. Om miljön är lekfull och tillåtande finns inga gränser för vad den enskilda spelaren kan uträtta med en boll tillsammans med sina lagkamrater. Motsatsen är en miljö som är kravfylld och resultatinriktad, vilket hämmar spelarens utveckling.

VÅGA PRÖVA OCH TA RISKER

Det är genom att pröva, göra fel och pröva igen som lärandet och utvecklingen går framåt både för individen och gruppen. Modet att ta risker förändrar skeenden, bryter mönster och vänder matcher. Att våga ta risker är avgörande för att nå framgång.

VIKTIGARE ÄN RESULTATET ÄR HUR VI SPELAR

Alla fotbollsspelare och lag vill vinna matcher. Det är det nästan alltid lagets och spelarnas prestationer som avgör. För att vinna mer gäller det att se utvecklingen av individens och gruppens prestation långsiktigt istället för att fokusera på kortsiktiga resultat.

Detta leder till ett större fokus på själva utförandet och på spelet. På så sätt skapas tydligare målbilder och utvecklingsvägar. Får du spelarna att känna frihet att skapa och testa sina gränser, oavsett resultat, leder det till fler försök och bättre utveckling för individen och gruppen. Då kan även misstag och en förlorad match bli en vinst för utvecklingen. Detta tankesätt på träning och match skapar mindre press och krav.

Det bidrar istället till att stärka självförtroendet, ökar glädjen och gemenskapen. Bättre för både fotbollsspelaren och människan helt enkelt.

VI ÄR EMOT FUSK OCH FULA ORD

Fusk, filmningar och fula ord förstör stämningen och glädjen ute på planen. Det skapar irritation och konflikter som är helt motsatt det som vi vill förmedla. Därför är det viktigt att inte tillåta att det sker och att alla strävar efter att vara goda förebilder.

LÅT OSS GÅ UT OCH SPELA EN VACKER FOTBOLL

Vackra dribblingar, passningar eller mål ger mycket glädje. Strävan att göra det perfekta och vackra på fotbollsplanen, oavsett om det är försvarsspel eller anfallsspel, inspirerar och motiverar.

Låt oss tillsammans gå ut och pröva, eftersom ju mer vi prövar desto mer lär vi oss. Vi har roligt och vi hyllar o jogo bonito!

 
WEBSHOP
Samarbetspartners
Stötta föreningen