Här hittar ni bokningssidan till Camp Brazil, Träna Mera och Knatteskolan m.m
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till FK BROMMA
Välkomnar alla, utvecklar alla!

Dubbla segrar i cupspelet även för herrlaget!
2022-12-31 16:28

Herrlaget gjorde precis som damerna och vann sina två första matcher i cupspelet, vilket gör att en spännande fortsättning stundar efter årsskiftet.

 

I första omgången ställdes laget mot Lado Sur FC på bortaplan. Motståndarna satte sin straff före matchen och vi visste att det skulle behövas minst 2 mål för seger. Något som uppfylldes med råge och slutsiffrorna skrevs till vinst med 7-1.

I omgång två väntade tufft motstånd i form av Banjul FC som spelar div. 4 år 2023, efter sin andraplats i femman. I den här matchen började vi med en straff som kyligt förvaltades. När vi sedan stänkte dit 2-0 målet redan i matchminut 1, så kändes det väldigt lovande. Banjul studsade dock snabbt tillbaka med en reducering. Därefter vägde matchen fram och tillbaka, men efter 90 minuter var ställningen fortfarande 2-1 och vinsten var säkrad.

Efter årsskiftet väntar nästa omgång med motstånd i form av Argentinska Stockholm FF, som avancerade till div. 6 under 2022.

 
WEBSHOP
Sponsorer
Stötta föreningen