SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till FK BROMMA
Välkomnar alla, utvecklar alla!

Nyhetsbrev FK Bromma
2023-10-03 20:50

Hej alla fantastiska spelare, ledare & föräldrar i FK Bromma,

Här kommer föreningens Nyhetsbrev med blandad information & inspiration. Vi kommer att skicka ut Nyhetsbrevet en gång i kvartalet - vi önskar er god läsning.

Vi vill också nämna då det är oroliga tider i vårt samhälle idag med den våldsutveckling som sker i vår närmiljö. Vi har samarbete med Idrottsförvaltningen som vill informera om följande med en del tips till oss alla:

Information från Idrottsförvaltningen för samarbete för tryggare idrottsplatser: 

”I ett längre perspektiv behöver vi arbeta vidare för att våra idrottsplatser ska vara en trygg plats för idrott & inget annat. Detta är inte på något sätt ett arbete vi kan göra själva som idrottsförvaltning, utan här behöver vi fortsatt samverka med andra såsom polis, stadsdelarnas insatser med fältarbetare, socialtjänst, kanske fysiska insatser i miljön, som att åtgärda belysning, beskärning av buskage & mycket annat. Här är ni föreningar oerhört viktiga.

Så här kan ni hjälpa till att skapa trygghet på idrottsplatserna:

LARMA omedelbart polis på 112 vid otrygg situation, exempelvis kontaktförsök med ungdomar, stök, eller närvaro av maskerade personer

TIPSA polisen om ni upptäcker personer som uppträder misstänkt. Polisen själva föreslår att dylika tips görs via formulär på deras hemsida https://polisen.se/om-polisen/kontakt/tipsa-polisen/tipsa-polisen-via-webben/

FELANMÄLA utrustning som är trasig, belysning som saknas, etc. Gör detta via stadens app Tyck till https://trafik.stockholm/tyck-till/

KONTAKTA även gärna Idrottsförvaltningens medarbetare vid misstanke om att något inte står rätt till, så tar vi vidare detta i de samverkansforum vi har med bland andra polis & socialtjänst för att se hur vi kan arbeta med en förstärkt säkerhet vid platsen.”
­­­­­­­­­­­­­­­_____________________________________________________________________________________________________


Vi ser att FK Bromma har en mycket viktig roll att fylla med vår fantastiska verksamhet. Både på kort & lång sikt, från vår Knattefotboll till vår Seniorverksamhet. Idrotten är viktigare än någonsin för att engagera ungdomar på fritiden! Vi vill sända ett extra stort tack till alla ideella ledare för allt ni gör för vår förening & våra spelare i dessa tider, i alla tider.

Vi hoppas att ni föräldrar engagerar er än mer tidigare, att ni frågar era ledare i respektive lag vad ni kan supporta med tex sociala aktiviteter, extra tränare eller kontakt med andra föräldrar mm. Alla kan göra något! Vi vill också påminna er föräldrar att stanna kvar & titta på träningar, eller komma lite tidigare på såväl träningar som match. Hjälp till att tillsammans med våra ledare, skapa en trygghet runt omkring vår FK-Vall.

Nu fortsätter vi FK Bromma-resan tillsammans med Kamratskap, Gemenskap, Kämparglöd & Laganda som ledord, läs mer om vår Värdegrund i Nyhetsbrevet. 

https://www.fkbromma.se/dokument/?ID=406122 

Styrelsen
gm Ordförande Martina Aronsson