Här hittar ni bokningssidan till Camp Brazil, Träna Mera och Knatteskolan m.m
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till FK BROMMA
Välkomnar alla, utvecklar alla!

Intresseanmälan P15 - 2024
2024-04-01 16:26

Är du intresserad av att spela med oss:  Anmälan till P15 görs via ovan knapp "Intresseanmälan till P15", intresseanmälan går centralt via FK Bromma till tränarna och det är viktigt att använda funktionen så alla uppgifter blir registrerade rätt från början. 

 

SportAdmin - Föreningens bästa vän

  • Till dig som förälder: Vill du vara med? Maila kansli@fkbromma.se eller kontakta någon av oss ledare. 
  • Intresseanmälan Allt görs centralt via SportAdmin, se intresseanmälan längst upp (nytt 2024).
  • Förtur.  FK Bromma är en förening och vill du engagera dig i barnen utveckling, bli ledare i P15 eller hjälp till inom FK Bromma. Förtur tillämpas för ledares barn och det går att anmäla "ledarintresse"! i samband med anmälan. Som del av P15 ledare, kan du hjälpa till som "extra tränare", "Materialförvaltare, dvs en person som tar hand om sportutrustning", du behöver inte ha erfarenheter av fotboll för att kunna bidra till P15 gruppen, det kan vara ekonomisk sinnad och hjälpa till med lagkassan eller hjälpa till inför/under fotbollsmatcher mm. Som "extra tränare" kompletterar du övriga ledare och ungdomsledare på fotbollsplanen, samtidigt som du deltar i ditt barn intresse :-).    

Tränarna i P15 återkommer till dig som vill provträna. Till dig som förälder, för att det ska ske ett bra mottagande så kan du tyvärr inte komma till planen och provträna. Du får gärna komma ned och titta på träningen efter samtal med tränarna,  har du inte fått en återkoppling på din intresseanmälan, maila kansli@fkbromma.se eller kontakta någon av oss ledare, Vi är också föräldrar med andra uppgifter och ibland hinner vi inte med om det är flera aktiviteter igång.  

 

Tack på förhand, ledarna P15

 
WEBSHOP
Samarbetspartners
Stötta föreningen