Här hittar ni bokningssidan till Camp Brazil, Träna Mera och Knatteskolan m.m
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till FK BROMMA
Välkomnar alla, utvecklar alla!

Välkomna till U16

FK Brommas U16

Truppen som är på 27 spelare (25 utespelare + 2 målvakter) erbjuds upp till fem träningstillfällen per vecka med UEFA-utbildade tränare.

Målet är att bedriva en verksamhet på hög nivå - som ska bädda för att spelarna kan nå sina ambitioner med fotbollen. Det gör vi genom välplanerade och strukturerade bollpass, fysträning samt teori. Majoriteten av lagets matcher filmas med VEO och ligger till grund för videoanalys på både lagbasis och individuellt. 

Vi har ett par spelare som har fått chans att rotera hos A-laget i träning, och föreningens ambition är att ge de spelare som är redo chans till regelbunden träning i A-laget och spel i Stockholmsserien. 

Lagets huvudfokus är i år P2008 kval till P17, där vi hoppas kunna utmana om bra placeringar. Vi kommer även att ge spelare speltid i P2007-2, HJ-2 samt Stockholmsserien.

Klubben ger U16 alla förutsättningar som behövs för att bedriva en välfungerande verksamhet - i allt från träningstider och material.


Vi håller till på Södra Ängby BP, intill Islandstorgets tunnelbana (gröna linjen) - vilket gör att det är enkelt att ta sig till planen oberoende av var du bor. 

 

Är du intresserad av att provspela?
Vi söker dig som håller minst kvalnivå, har höga ambitioner med din fotboll och hög träningsnärvaro. 

Din provspelsansökan ska innehålla: 
- Namn
- Nuvarande förening
- Vilken serie du spelade i säsongen 2023
- Position
- Styrkor & svagheter

Ansökan gällande provspel skickas till klubbchef, Herman Zettergren på herman.zettergren@fkbromma.se - även övriga frågor kring verksamheten hänvisas dit.

 
Stötta FK Brommas Hjärta
En insamling för FK Bromma
Swisha ditt bidrag till FK Brommas Hjärta. Tillsammans för våra barn och ungdomar och ett bättre Bromma!
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 15/6 16:00
3 - 4  
Lör 15/6 14:00
1 - 5  
Sön 9/6 14:00
1 - 3  
Sön 9/6 12:00
1 - 3  
Lör 1/6 16:00
6 - 2  
Lör 1/6 14:00
3 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
WEBSHOP
Samarbetspartners
Stötta föreningen