SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till FK BROMMA
Välkomnar alla, utvecklar alla!

Bli medlem i FK Bromma
BLI MEDLEM
Välkommen till FK Bromma P06

FK Bromma P06

Välkommen till FK Bromma P06 lags hemsida. Vi är ett sammansvetsat lag som fokuserar mycket på att gruppen ska fungera och att det ska vara kul att spela fotboll. Truppen som är på ca 20 spelare erbjuds tre träningstillfällen per vecka med en utbildad tränare. Vi välkomnar spelare som vill träna, spela matcher och med stort fokus på att ha kul.

 

Klubben ger P06 alla förutsättningar som behövs för att bedriva en välfungerande verksamhet, i allt vad det gäller träningstider till material.

 

Laget kommer alltid att ledas av en utbildad tränare och målsättningen är att genomföra utvecklande träningspass, samtidigt som det är kul.


Vi håller till på Södra Ängby BP, intill Islandstorgets tunnelbana (gröna linjen).

 

Är du intresserad av att provspela?
Vi är ständigt på jakt efter nya talanger och det är jättekul när nya spelare hittar oss. Är du intresserad av att spela med oss så kontaktar du Jonas Zayan. Under 2023 spelar vi 11-mannafotboll i division 1 och har ett lag anmält till S:t Erikscupen. Får du inte tag i Jonas så kan du klicka på "Anmälan till att provträna nedan" och fylla i dina uppgifter så kontaktar Jonas dig.

 

Kontakta:
zayanjonas@gmail.com

Mobil: 072 007 00 87

 

Anmälan till att provträna

Referat: FK Bromma P06 - Djurgårdens IF
Vinst mot Djurgårdens IF
2023-01-15 12:30

Laget förbereder sig för kommande säsong i division 1. Idag gästade Djurgårdens IF oss på FK-vallen. Efter underläge med 2-3 i första halvlek så lyfter sig hela laget i andra och vinner med 4-3. Vi tackar Djurgårdens IF för en god match. #fotboll #sport #game #soccer #sweden #futbol #futebol #stockholm #ball #sverige #vinst #fkbromma #bromma #fkbrommap06

 

https://www.instagram.com/p/CncRl8crq9z/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Provspela hos FK Bromma P06
2023-01-02 20:28

Är du intresserad av att provspela med FK Bromma P06?
Vi är ständigt på jakt efter nya talanger och det är jättekul när nya spelare hittar oss. Är du intresserad av att spela med oss så kontaktar du Jonas Zayan. Under 2023 spelar vi 11-mannafotboll i division 1 och har ett lag anmält till S:t Erikscupen. Får du inte tag i Jonas så kan du klicka på länken nedan och fylla i dina uppgifter så kontaktar Jonas dig.

 

Förfrågan om provträning

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen