SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till FK BROMMA
Välkomnar alla, utvecklar alla!

P15 hösträning så länge vädret tillåter
2023-10-11 19:34

Hej Föräldrar! 

 

Träningen utomhus pågår så länge vädret tillåter och det finns barn som vill träna, samt tränare som ställa upp. 
 
Vi vet att flera barn har andra idrotter som tar mer tid under vintern och de behöver få förutsättningar och tid till sitt multiidrottande. Samtidigt vill vi fortsätta erbjuda de barn som vill spela fotboll den möjligheten.  Prata med tränarna om man inte vill bli kallad till träningar under hösten.
 
Tänk också på kläder efter väder exempelvis att barnen inte fryser när det är på träningen. Det är många barn på träningen, tränarna har inga extra kläder eller tid att ringa runt till föräldrar så fort ett barn fryser på grund av fel kläder, saknar benskydd eller råkar ha en dålig dag av någon anledning och vill inte delta i träningen.   
 
Vad behöver man ha för kläder? Nja, du känner bäst ditt barn och avgör själv klädvalen. Är du osäker, stanna gärna kvar på träningen och avgör själv om ditt barn har lämpliga kläder.