SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till FK BROMMA
Välkomnar alla, utvecklar alla!

Provträning i FK Bromma P15 den 26 april 2023
2023-04-20 20:29

Tack för visat intresse för spel i FK Bromma, lagen leds av engagerade ideella föräldrar och ungdomsledarare. P15 har fått flertal intresseanmälan till "kön" 2023. En intresseanmälan och provträning garanterar inte att du blir medlem i FK Bromma, gruppen P15.

 

En uppdatering 2023-04-27

 

Den 26 april var det provträning för det som har gjort intresseanmälan till P15, näste möjlighet att provträna är till hösten, då kommer få platser öppna och information kommer efter sommaren.  

 

Inga nya spelare tas emot till P15 just nu, nu är prioritering på att barnen ska få en stabil miljö att utveckla sitt spel. 

 

En uppdatering 2023-04-24

 

Det är flertal spelare och föräldrar som hör av sig till oss och vill börja spela med oss, vilket är glädjande. Dessvärre finns p.g.a. begränsat antal platser per ålderskull, faciliteter och föräldrar som kan engagerade ideellt som ledare.  FK Bromma, pojkar P15 har identifierat, att kunna utöka befintliga gruppen med flera barn än 3 – 4 stycken och bedriva en bra träning, match verksamhet, behöver P15 förstärkare med föräldrar (extra hjälptränare) för att kunna ge alla barn en bra träning.  

 

För att kunna ta emot fler barn behöver P15 engagerade ideella förälder, det innebär kort:

Befintliga gruppen P15 kan ta emot 3–4 barn idag och fortsätta ge en bra träning till barnen samt ha en hållbar utveckling.  Till det barns föräldrar som ansluter 2023 kommer det också ställas krav på att man stannar kvar under träningen och stötta vid behov som hjälptränare (ibland behöver någon vara ledig, sjuk eller borta av någon annan anledning). 

 

Om det är fler barn än 3 - 4 stycken som vill ansluta sig till FK Bromma, då måste föräldrarna ställa upp som ledare och extra hjälptränare samt ansvara för en tredje (3) marschgrupp för att få till en hållbar utbildningsplan.  

 

Mer information ges efter provträningen den 26 april 2023 och åter, tack för att ni har visat intresse att börja spela i FK Bromma, pojkar P15.   

 

Hälsningar P15 ledarna.