SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till FK BROMMA
Välkomnar alla, utvecklar alla!
Välkomna till FKB U19!

Lagets upplägg, och inställning, är enkel: trivsel går före allt, samtidigt som vi erbjuder bra kvalitet, och engagemang, i allt vi gör.

 

Stommen i laget är ett gäng som efter säsongen 2021 gick över från BP till FK Bromma. För att ge möjligheter till större utmaningar inom seriesystem, bereda vägen för fotboll i vuxen ålder för de som vill, samt bli en viktig komponent i en mindre klubb, gick hela truppen, totalt 28 spelare, från Mossen till Vallen för hemmamatcher, från röd/svart till grönt för matchställ, från Europas största fotbollsförening till en lokal och mer intim förening. Vi gick från BP lag P04-5, till FK Bromma lag U19. Sedan dess har några spelare tillkommit, några har slutat, för att idag (januari -23) vara 30 spelare i truppen. Säsongen 2023 spelar vi serie P19 div 1.

 

Vi ses!

Vi spelar P19 div 1 2023!
2023-01-10 22:44

Efter 21 omgångar i kvalserien, med täta och bra matcher rakt igenom, blev vi, med kvittering i 88:e minuten i sista omgången, som sista lag definitivt klara för P19 div 1 säsongen 2023. Blev ett extra firande på vår säsongsavslutning där vi bjöd in killar som spelat i laget tidigare - nära 40 killar lirade på Vallen för att sedan käka på Brödernas!

Kommande matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen