SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till FK BROMMA
Välkomnar alla, utvecklar alla!

Grande finale i Marbella!
2023-07-07 15:05

Allt gott har sitt slut, så också vårt grymma U19-gängs’ resa. Vi började säsongen med att ta plats i P19 div1 med ambitionen på att kunna köra igenom hela serien – stor trupp, och toppenhumör. Serien med 14 lag, från Hudiksvall, Falun, Gävle, Uppsala, Enköping, Stockholm och ända till Visby, visste vi skulle innebära ett tufft schema och utmaning, speciellt runt tider för skolavslutningar, och annat som händer i slutet av gymnasiet (och det är mycket…). Och utmaningen blev till sist för stor – efter att ha jagat och lappat ihop trupp par helger insåg vi att det inte skulle vara hållbart och valde därför att lämna serien.

 

Tidigare i vintras beslutade vi att anmäla oss till en cup i Spanien, i Sotogrande sydväst om Marbella – ”IBER Cup Holiday Tournament”. Det skulle visa sig bli den sista aktiviteten som lag U19. Hela 24 st spelare var med och vi formerade två st kompletta elvor, med marginal, där vi i halvtid i matcherna bytte hela elvan – rätt coolt! Tre gruppspelsmatcher, följdes av vinst i kvartsfinal för att sedan förlora på straffar i semifinal. Fem intensiva matcher – killarna genomför alla matcher på ett fantastiskt sätt, står upp mot en hetsig publik, och väldigt varm sol.

 

En alltigenom fantastisk resa, och upplevelse för killarna, och stort tack till Kim som ordnat allt med vårt deltagande, och till vår tränare Gabbe! Vi avlutar lag U19 på topp!

 

Så vad händer nu? Vi gör ett formellt avslut, nollställer allt för att sedan i augusti sätta oss ned med alla killar som vill fortsätta med fotbollen. Några rycker in i lumpen, några påbörjar högskolestudier på annan ort men för de som är kvar i Stockholm, och vill träna vidare så kommer vi gå igenom om, och hur, vi kan fortsätta med fotbollen.

 

Till dess, önskar vi alla en riktigt skön sommar.

 

Till alla killar i laget som nu avslutar fotbollen helt – det har varit ett sant nöje att vara tillsammans med er i fotbollen under alla dessa år (många spelare ända sedan 2010!) och hoppas vi håller kontakten framöver!

 

Till er övriga i U19-gänget – vi ses i augusti!


Nyhetsarkiv
Första matchen...2023-02-19 21:19